Priložnost za podjetnike v Evropski uniji

 
Informacijska točka Europe Direct Pomurje organizira v ponedeljek, 18. 3. 2024, predstavitev priložnosti za podjetnike v Evropski Uniji. Na dogodku bodo predstavljeni programi mobilnosti za mlade podjetnike ter evropska mreža Enterprise Europe Network.
 
Dogodek bo potekal v prostorih Mestne občine Murska Sobota (Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota – vhod 1) s pričetkom ob 9. uri.
 
Dogodek se bo pričel s predstavitvijo programa Erasmus za mlade podjetnike, v sklopu katere bo g. Leon Žunec s Centra za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem predstavil ključne informacije o programu, ki omogoča izmenjavo izkušenj med novimi in izkušenimi podjetniki, olajša dostop do novih trgov in iskanje možnih poslovnih partnerjev, izboljšuje povezovanje poslovnežev in MSP, omogoča izkušenim podjetnikom, da vzpostavijo nove trgovske stike in izvejo več o poslovnih priložnostih v drugi državi EU.
 
V drugem delu dogodka bo g. Peter Ekart z Regionalne razvojna agencije za Podravje – Maribor predstavil storitve mreće Enterprise Europe Network, ki je največja mreža za pomoč MSP-jem pri vstopu na tuje trge.
 
Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava na grega.donsa@mikk.si.
 
 

O dogodku

  • Pričetek

    18. 3. 2024, 9.00

  • Vrsta projekta

    Predavanje

Organizator

  • Europe Direct Pomurje

Dostopnost
sl_SISlovenian